Good Life Festival

Sport, Mind, Inspiration, Health, Food, Specials

Het Good Life Festival is een 1-daags event op 17 mei 2020 in Oisterwijk, voor iedereen die geniet van het goede leven & een healthy lifestyle. Bezoekers kopen online een ticket waarmee zij de hele dag kunnen deelnemen aan en genieten van het totale Good Life aanbod op het gebied van Sport, Mind, Inspiration, Health, Food & Specials.

De bezoekers van het Good Life Festival beleven het goede leven op het gebied van een gezonde leefstijl in zes uitdagende, smaakvolle, inspirerende en sportieve area’s, met elk eigen work outs & sessions. Het Good Life aanbod wordt verzorgd door een mooie selectie met professionals uit het hart van Brabant, die met ongekend enthousiasme en op het eigen gebied het goede leven overdragen aan de bezoekers.

Met het kopen van jouw Good Life Festival ticket schrijf je je online in voor jouw favoriete work outs & sessions. Natuurlijk geeft het ticket toegang tot alle area’s en het specifieke aanbod van de area’s en kun je vrij aansluiten bij work outs & sessions waar nog ruimte is. Bij het ontvangst- registratiebureau liggen alle bestelde toebehoren klaar voor een heerlijke dag.

Naast het mooie sportieve en inspirerende aanbod biedt het Good Life Festival heerlijke plekken op het terrein waar je geniet van muziek, relaxte zit-en ligplaatsen, good food & verfrissende drankjes. De bezoekers mogen verder rekenen op alle denkbare festival(sport)faciliteiten (zoals parkeergelegenheid, douche-, kleed- en toiletfaciliteiten) voor een heerlijke onbezorgde festivaldag.

“Let’s enjoy the Good Life together”

Festival Map

De kaart is interactief, klik op een area om deze te verkennen!