Project Description

PINK BOXING DOOR IL CUORE

Een workout waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind, een totale conditietraining dus!
Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is, er komen sparvormen in voor maar er is geen fysiek contact. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is een fantastisch middel om je doel te bereiken!
Tijdens het Goodlife Festival zal il Cuore verschillende workouts verzorgen. Altijd al eens willen proberen? Dit is je kans!
DARE TO BE PINK!

Il Cuore Moergestel

Dare to be number 1!
il Cuore is een jonge en innovatieve healthclub in Moergestel, waar jij je sportieve hart kunt ophalen. Lekker trainen in onze moderne fitness of jezelf uitdagen tijdens onze gezellige groeps- of spinninglessen. Natuurlijk kun je ook heerlijk ontspannen tijdens een yogales of genieten van een lekkere verse smoothie, kopje koffie of gezonde lunch. Ook voor fysiotherapie, ontspanningstherapie, massage, voedingscoaching en meer ben je bij ons ook aan het goede adres. Kortom, bij il Cuore kan het allemaal! DARE TO BE GREAT.

Bezoek website
REFUEL-AREA-DOOR-IL-CUORE