Project Description

MIND-WALK DOOR THE BALANCE LAB

Als je merkt dat je hoofd te vol is, je moeite hebt met ontspannen en maar door gaat. Je dingen doet die je eigenlijk niet wilt en veel van het leven gaat onbewust aan je voorbij.

Neem deel aan: The Balance Lab Mind-Walk.

Bij Mind-Walk leer je je weer te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Bewuster te worden maar ook jou weg te vinden.
Doormiddel van meditatief wandelen (voornamelijk in de natuur) gecombineerd met invloeden van yoga, tai chi en ontspanningsoefeningen. Daarnaast opdrachten voor thuis om meer leiding te nemen over je leven, ademhalingsoefeningen en meditatie.
Mind-Walk trainingen bestaat normaliter uit een reeks van 10 trainingen die zowel individueel als in groep verband kunnen plaatsvinden.
Iedere training bevat een levens thema waar je profijt van zult hebben in je dagelijkse leven.
Werken aan jezelf, met jezelf in de natuur!
De Mind-Walk trainingen vinden plaats in de natuur en er wordt ongeveer 3-5 kilometer gewandeld. De wandelingen duren 1-1,5 uur en dit is exclusief een nabespreek ronde van de opdrachten aan het einde van de wandeling.

Mind-walk biedt:
– Balans
– Fitter en energieker voelen
– Ontspannen en genieten in de natuur
– Uit je drukke hoofd komen
– Ontmoeten
– Bewustwording
– Het antwoord op wat je nu echt wil
– Stress verlaging

Tijdens de clinic op het Good Life Festival laat ik je kennis maken met Mind-Walk en kun je ontdekken of het bij je past. Tot 7 september!

Mind-Walk

The Balance Lab

The Balance Lab verzorgt personal training, groepstraining, coaching, voedingsadvies en Mind-walk. The Balance Lab staat voor het in balans brengen van je leven!

Mijn naam is Valery Aarts en ik ben 42 Jaar en eigenaar van The Balance Lab! 

9 jaar geleden heb ik besloten het roer om te gooien. Ik stopte met roken en ben gestart met sporten (fitness). Dat sporten ging zo goed dat ik ook gezonder ging eten. Door deze aanpassingen verminderde mijn asmatische bronchitus, mijn darmproblemen en eczeem. Ook werd ik fitter, voelde me lekkerder in mijn vel, gezonder, mijn humeur verbeterde, ik viel af en verbeterde mijn lichamelijke vormen.

Mijn leven begon te draaien om sport en voeding. Ik wilde alles weten wat te maken heeft met sport en voeding, ik las alles wat ik kon vinden. Dat voeding veel effect op je gezondheid heeft werd duidelijk door vermindering van mijn klachten.

De voordelen die ik ervoer, waren voor mij de motivatie om mensen te helpen met het verbeteren van hun leefstijl. Ik besloot om de opleiding personal trainer en voedingsconsulent te volgen. Inmiddels ben ik gecertificeerd Personal trainer, medical fitness trainer, en voedingsconsulent.

Ik voegde daar dit jaar nog een training tot wandelcoach en mind-walk trainer aan toe. Dit kwam voort uit het lopen van Camino naar Santiago waar ik mezelf letterlijk en figuurlijk leerde kennen, mijn balans vond en mezelf wist af te remmen. Ik merkte ook dat wandelen een enorme rust kan brengen en dus stress verlagend kan werken. Ik kon niet anders dan dit aan mijn pakket toevoegen.

In december starte ik tevens ook als trainster bij mom in balance waar ik met veel plezier twee avonden en een ochtend in de week training geef aan moeders die zwanger zijn en moeders die terug in shape willen komen na hun bevalling.

Er valt veel winst te behalen bij het in balans krijgen van je leven. Hoe eerder je meer in balans komt hoe meer profijt je er van hebt!

If you do what you’ve always done You’ll get what you’ve always gotten

VALERY AARTS

Bezoek website
balance lab
balance lab