Project Description

MALEKA

Mijn naam is Maleka. Ik werk al meer dan 20 jaar samen met vrouwen. Bijzondere vrouwen, unieke vrouwen, vrouwen met veel talenten. Toch is gebleken dat de meeste vrouwen zich niet ‘ de Superheldin ‘ in hun eigen leven voelen.Het is mijn missie om het inzicht te geven dat alle kracht en wijsheid al in je zit. Als Female Empowerment coach, spreker, dagvoorzitter & inspirator is het mijn doel om bewustwording en verbinding te creëren. Dus loop met me mee en ontdek hoe jij meer liefde, geluk, en succes op ieder niveau kunt creëren. Want jij verdient het om de Goddess in je eigen leven te zijn.

Maleka Bent Jamaa
Tel: 06-39208770

Bezoek website
Maleka Bent Jamaa

Mom in Balance Tilburg e.o

Mom in Balance Tilburg e.o verzorgt outdoor workouts voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en full body workouts voor vrouwen.

Je kunt ons vinden in Tilburg, Oisterwijk, Waalwijk, Hilvarenbeek, Dongen en Goirle.

Al onze trainsters hebben een opleiding gevolgd om professionele begeleiding te kunnen geven tijdens en na de zwangerschap. Daarna helpen zij je fitter te worden en fit te blijven. Wij heten MOM in balance maar zijn er voor ALLE vrouwen! Vind jij sporten in de buitenlucht heerlijk maar sport je liever met alleen vrouwen? Probeer dan eens de workouts van mom in balance. Ons team staat klaar voor jou!

Mom in Balance Tilburg e.o