Project Description

DYNAMISCHE YOGA DOOR
DÉ YOGA EN PILATESSTUDIO

In de volksmond Yoga, maar het is de Hatha-yoga die in het westen zo bekend is en het meest voorkomt. Hatha-yoga richt zich op het hele lichaam, de ademhaling, concentratie en geestelijke bewustwording. Na mijn opleiding Hatha Yoga ben ik ook intensief poweryoga gaan volgen. Zo vond ik de combinatie van deze twee bijzonder interessant. Mijn Dynamische Yoga les is dus geïnspireerd op Hatha -en Power Yoga en maakt dat deze les intensief maar ook gestroomlijnd is. De asana’s (yoga houdingen) zijn opbouwend en aaneengesloten.
Alles op een zachte achtergrond muziek, in combinatie met de ademhaling en aan het eind van de les een ontspanning maakt deze les compleet.

Dé Yoga en Pilatesstudio

Na 28 jaar aan lesgeef ervaring ben ik er nóg steeds van overtuigd dat eenvoud het middel is om jezelf te trainen, om te werken aan een gezond lichaam en een ontspannen mind. Of je nu jong- oud, dik- dun, groot of klein bent óf je hebt problemen met je gezondheid, bewegen blijft één van de belangrijkste middelen om te blijven werken aan je lichaam. In mijn studio is de sfeer ontspannen, gemoedelijk en laagdrempelig. Ik bied kwaliteit, leer je bewust worden van je houding en je lichaam in beweging. Leer je overspanning te ontspannen en de juiste spieren in te zetten. Zowel bij de yoga als de pilates staat de ademhaling centraal.

Bezoek website