Project Description

CRYOTHERAPIE DOOR DE CRYO COMPANY

Cryotherapie is dé nieuwe hit in Nederland. Geef je lichaam een complete reset in drie minuten door in een cabine van  –110°c te staan. Speciaal voor het Goodlife Festival komt Cryo Company met deze Cryo cabine én als introductie is de behandeling maar liefst 15 euro goedkoper dan normaal!

Door de extreme temperatuur gaat je lichaam allerlei systemen in werking stellen om je vitale organen te beschermen tegen de kou. Onder andere gaat je bloed daarvoor sneller stromen en worden er hormonen en enzymen aan je bloed  toegevoegd. In het proces worden vervolgens afvalstoffen sneller afgevoerd, endorfine en serotonine aangemaakt en zowel je stofwisseling als immuunsysteem krijgen een boost.

-110°c klinkt onmogelijk, maar het is héle droge lucht en je staat slechts 3 minuten in de cabine.  Iedereen kan het!

Vergeet niet om zelf te zorgen voor een droge bikini of short en topje alsmede droge sokken. Uiteraard is de expert van Cryo Company erbij om je alles uit te leggen en te zorgen dat jij alleen maar hoeft te genieten van deze extreme boost.

Dit onderdeel is niet inclusief.

CRYOTHERAPIE-DOOR-DE-CRYO-COMPANY

De Cryo Company

Cryotherapie is in Japan door Dr. Yamauchi in eerste instantie ontwikkeld voor de behandeling van patiënten met reumatoïde artritis. 

Dr. Yamauchi ontdekte dat  cryo behandelingen de pijnklachten van zijn patiënten aanzienlijk verminderden. Dit komt door de snelle afkoeling van de buitenste laag van de huid, wat zorgt voor het vrijkomen van endorfine, waardoor minder pijn werd ervaren. Inmiddels is bekend dat er veel meer resultaten kunnen worden behaald met cryotherapie.

Bezoek website
CRYOTHERAPIE-DOOR-DE-CRYO-COMPANY