Project Description

DE WARMTECABINE VAN BBB HEALTH BOUTIQUE

Bij bbb health boutique is er van alles wat, dus check het onderstaande!

bbb30
Les op een matje met dumbells en enkelgewichtjes; 10 min focus op benen, 10 min focus op billen en 10 min focus buik

HIIT
HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust.

Bodyshape
Is een les die alles in zich heeft. Door de combinatie van cardio en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan een strakker lichaam!
Bodyshape is daardoor de perfecte les als je wil afvallen, aan je conditie wil werken en kracht wil opbouwen.

bbb Mama work-out
bbb mama is een sportprogramma voor tijdens de zwangerschap én na de bevalling. Als je zwanger bent of weer wilt gaan sporten na de bevalling is het fijn om in een vriendelijke omgeving te zijn met veel kennis en persoonlijke aandacht. Bovendien is het fijn om op een gerichte manier aan je eigen doelen te werken om je body & mind zo gezond mogelijk te houden.

Hot cabin
Sporten bij bbb in de hot cabin is kort en intensief: 30 minuten. Onze coaches zorgen ervoor dat je in dat half uur het beste uit jezelf haalt. Bovendien is sporten door de warmte en begeleiding heel veilig voor je lichaam, met weinig tot geen risico op blessures. Je kan zelf bepalen hoe warm het in jouw cabine wordt. De warmte in de cabine kan op maximaal 50 graden worden gezet.

Kom jij dit testen op het Good Life Festival?

bbb health boutique

bbb health boutique is een holistische sportschool voor vrouwen, dit betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. We zorgen ervoor dat je naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten en de beste work-out voor jou! Of je nu gericht wil trainen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt, zwanger bent óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je! Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin; een effectieve 30 minute work-out. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding, is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend!
Naast work-outs in de hot cabin bieden we yoga, pilates, kickboksen, HIIT, bodyshape, bootcamps en small group training.

Bezoek website
glf