Project Description

BBB HEALTH BOUTIQUE COACHING

Tijdens de vuurcoaching kun je diverse vragen stellen zoals bijvoorbeeld: “hoe bereik ik mijn doelen”, “Hoe kan ik minder piekeren” etc.
Bij bbb hanteren we een oplossingsgerichte coachingsstijl, dit heet ook wel vuurcoaching. We staan maar heel kort stil bij het probleem en lang bij de oplossingen.
Op deze manier kan jij in een paar minuten in de ‘doe’ stand komen. Want laten we eerlijk zijn, vaak is het gewoon een kwestie van doen!
Zien we jou daar?

bbb health boutique

bbb health boutique is een holistische sportschool voor vrouwen, dit betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. We zorgen ervoor dat je naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten en de beste work-out voor jou! Of je nu gericht wil trainen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt, zwanger bent óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je! Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin; een effectieve 30 minute work-out. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding, is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend!
Naast work-outs in de hot cabin bieden we yoga, pilates, kickboksen, HIIT, bodyshape, bootcamps en small group training.

Bezoek website
glf